Британският премиер Борис Джонсън обяви, че всеки кандидат от Консервативната партия на

...
Британският премиер Борис Джонсън обяви, че всеки кандидат от Консервативната партия на
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Всички кандидати от Консервативната партия обещаха да подкрепя сделката ми за Брекзит

Британският премиер Борис Джонсън обяви, че всеки претендент от Консервативната партия на парламентарните избори персонално му е заречен да гласоподава за договорката му за Брекзит в Камарата на общините, в случай че той получи болшинство на изборите.

В изявление за в. " Сънди телеграф " Джонсън сподели, че обещанията ще дадат опция на гласоподавателите да бъдат " 100 % сигурни ", че държавно управление на торите ще " деблокира " Народното събрание.

Всичките 635 претенденти от Консервативната партия, участващи в изборите, поеха към мен ангажимент, в случай че бъдат определени, да поддържат договорката ми за Брекзит, тъй че да се постави завършек на неяснотата и най-накрая да напуснем Европейския съюз, съобщи министър председателят, представен от ТАСС.

Публикувани през вчерашния ден допитвания демонстрират, че консерваторите на Джонсън се употребяват с най-голяма поддръжка от 2017 година насам, съобщи Ройтерс.

Четири изследвания демонстрират преднина сред 10 и 17 процентни пункта на консерваторите пред лейбъристите.

Според допитване на социологическа организация " ЮГов " консерваторите имат 45 % поддръжка - най-високото ниво от 2017 година, а лейбъристите - 28 %, без смяна. Подкрепата за проевропейски насочените Либерални демократи е 15 на 100, а за Партията за Брекзит - 4 %, още веднъж без смяна.

Сондаж на " СавантаКомРес " също демонстрира, че консерваторите се радват най-високото си ниво на поддръжка от 2017 година, с известна разлика в числата: 41 на 100 за торите и 33 на 100 за лейбъристите.

Консерваторите имат 16 пункта преднина пред лейбъристите според допитване на " Ъпиниъм Рисърч ", а съгласно анкета на в. " Мейл от сънди " - 15 пункта.

При все това анализатори предизвестяват, че преобладаващият въпрос за Брекзита, провокирал разделяне както в огромните партии, по този начин и измежду гласоподавателите им, може да обърка нормалните сметки. / novini.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР